Aanbod

Individuele coaching

We verzorgen individuele gesprekken. Deze vinden plaats in Nijmegen Oost. Mensen die zich aanmelden krijgen een programma op maat. Het aantal gesprekken kan dus per persoon verschillen. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak en in overleg met jou. Gesprekken in de avond zijn ook mogelijk. Neem hierover gerust contact met ons op.

De kosten zijn €70 exclusief BTW, per gesprek van een uur. Je krijgt de beschikking over een grote bron van aanvullend lesmateriaal, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Je zult dus alle tools in handen krijgen om deze geweldige technieken naar hartenlust te gaan toepassen in je leven.

Als je je wilt aanmelden, stuur ons dan een mailtje via actencoaching@outlook.com.

.

Mindfulness trainingen

De Mindfulness training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur. Hier leer je om bewuster in het leven te staan en op een andere manier om te gaan met stress, pijn of andere ongemakken. Je zal uiteindelijk makkelijker uit de automatische piloot kunnen stappen en daardoor krijg je meer ruimte om andere keuzes te maken. Door middel van acceptatie zul je minder hoeven vechten en zal je meer rust ervaren. Mindfulness heeft niet als doel om je beter te voelen, maar dat je beter gaat voelen.

Meer informatie of aanmelden voor de training? Kijk op:

https://www.mindfulness-trainingen.nl/mindfulness-nijmegen

 

ACT trainingen

Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan. Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan. Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet. Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

Acceptance and Commitment Therapy biedt het antwoord op al deze vragen

In samenwerking met Seetrue bieden we een ACT training aan van 8 bijeenkomsten.

Meer informatie of aanmelden voor de training? Kijk op:

http://acttrainingen.nl/aanbod-data/training-8-bijeenkomsten/nijmegen

 

Supervisie

We verzorgen supervisie voor psychologen, artsen, coaches, psychiaters en andere gezondheidsprofessionals. We hebben ruime ervaring met alle mogelijke denkbare doelgroepen en soorten problematiek. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze supervisie op maat.

 

E-coaching

Woon je ver bij ons vandaan? Of ben je te druk om vrij te kunnen nemen van je werk? Geen probleem! Wij verzorgen individuele gesprekken via Skype. Met behulp van digitale ondersteuning bieden we een volwaardig therapeutisch traject. We zijn zeer flexibel en kunnen het programma aanpassen aan jouw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Workshops

Workshop Time to ACT!

Inleiding/doel:
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een nieuwe therapievorm die razendsnel terrein wint binnen de psychologie. Wat is ACT en hoe kun je dit bevrijdende gedachtegoed zelf, en bij je cliënten toepassen? Wat maakt ACT anders dan RET en wat is de visie van ACT op ons denken en voelen? Net als Neo uit de film The Matrix zul je tijdens deze workshop uit de illusie van het denken worden gehaald, opdat je in het echte leven kunt gaan duiken.

Voor wie:

Iedereen die geïnteresseerd is in ACT.

Inhoud van de workshop (wat kan de deelnemer verwachten):

Gijs Jansen en Liselotte Delwel geven een korte, bondige uiteenzetting van wat ACT wel en niet is. Met een kleine greep uit de geweldige grote bron van metaforen, oefeningen en technieken laten ze je vervolgens op een ervaringsgerichte manier weten wat ACT precies is. Hierdoor zul je gaan twijfelen aan veel van de overtuigingen die je voorheen had over ons denken, voelen en handelen. Laat je meeslepen door dit prikkelende, verrassende gedachtegoed en je zult voor altijd besmet raken.

Tijdsduur, kosten en planning:

In overleg

Resultaat:

Een vrolijke besmetting met het zeer hardnekkige ACT-virus.

Neem contact met ons op voor meer informatie.